+34622276499 [email protected]

HÄÄKUVAUS

Pidätkö häät Gran Canarialla? Upeat hääkuvat jäävät ihanaksi muistoksi yhdestä elämän kauneimmista päivistä. Onnistuneet hääkuvat eivät menetä arvoaan koskaan. Ne säilyvät muistona itselle, läheisille ja tuleville sukupolville. Kenelläpä hääpotretti ei päätyisi raamiin seinälle?

Hääkuvat

Mitä palveluuni kuuluu? Hääpotretit miljöössä, dokumentaarinen hääkuvaus juhlapaikalla ja esim.morsiamen valmistautuminen häihin.

Ainutlaatuinen miljöö hääpotretille

Gran Canarialla on todella kauniita paikkoja ottaa hääpotretti. Esim. romanttiset vanhankaupungin kujat ja rakennukset Las Palmasissa. Las Canterasin ranta auringon laskiessa. Agaeten ranta, jossa taustalla kohoavat jylhät vuoret. Puistomaisema Parque Doramasissa.

Gran Canarialla on ympäri vuoden kaunis luonnon valo, joka tuo valokuviin erityisen tunnelman.

Minkälaista on olla hääkuvaajana?

Kun tietää, että häitä on suunniteltu kauan, ja se on parille äärettömän tärkeä päivä, niin totta kai minua valokuvaajana myös jännittää joka kerta. Siksi valmistaudun jokaisiin häihin hyvin.

Kun kuvaan hääpotrettia, niin minun tehtäväni on saada pari rentoutumaan ja tuntemaan itsensä mukavaksi. Mahdollisuuksien mukaan pyrin etukäteen vähän tutustumaan pariin ja ottamaan heistä muutamia koekuvia ennen hääpäivää. Näin varsinainen hääkuvaus sujuu paremmin – jo tutun valokuvaajan kanssa.

Dokumentaariset kuvat hääjuhlassa vaativat melkoista keskittymistä. Se että onnistuu
tallentamaan vihkimisen ja juhlan tähtihetket kameraan, vaatii valokuvaajalta sataprosenttista
läsnäoloa. Se on haastavaa, mutta palkitsevaa.

Parilla kuvausjännitystä?

Monet parit pelkäävät, että hääkuvista tulee liian jäykkiä, ja että he eivät osaa poseerata kuvissa. Sitä ei tarvitse pelätä. Annan ideoita miten olla kuvassa: kontakti, asennot, katseen suunnat, ilmeet, rentous jne

Häämatkalle Gran Canarialle?

Onko häät Suomessa, ja tulette häämatkalle Gran Canarialle? Vai oliko häät jo 50 vuotta sitten, ja nyt olisi hääpäiväkuvien aika?

Love Story -kuvaus on silloin teidän juttu. Romanttiset kuvat Afrikan rannikolla sijaitsevan saaren kiehtovissa maisemissa on sellainen juttu, mitä Suomesta ei saa. Love Story -kuvia on ihana katsoa vuosienkin jälkeen!

Kampaus ja meikki?

Jos tarvitset ammattimaisen häämeikin ja -kampauksen, niin se onnistuu yhteistyökumppaneitteni kautta.

Hääkuvat Teneriffalla ja muilla Kanarian saarilla.

Asun Gran Canarialla, mutta teen kuvauksia myös muilla Kanarian saarilla.

Ota yhteyttä!