+34622276499 [email protected]

LOVE STORY -KUVAT

Las Palmas

Love story -kuvat ovat vähän niin kuin hääkuvat, mutta vapaamuotosempia. Eli ilman hääpukua ja hääjännitystä.

Kenelle Love story -kuvaus sopii?

Love story -kuvat sopivat kenelle tahansa parille. Niiden tarkoitus on olla romanttisia, ja niistä välittyy kahden ihmisen rakkaus. Love story -kuvia otetaan esim. kihlapareista, häämatkalla olevista kyyhkyläisistä ja 50-vuotishääpäiväänsä viettävistä pariskunnista. Ja ihan muuten vaan pariskunnista, jotka haluavat ikimuistoisia ja kauniita kuvia itsestään.

Gran Canaria – rento ja romanttinen kuvausmiljöö

Gran Canaria on erinomainen paikka ottaa love story -kuvia. Jo pelkkä saaren lämmin ja rento meininki edesauttaa saamaan loistavia parikuvia. Subtrooppisen saaren aurinko antaa oman hehkunsa valokuviin. Erinomaisia kuvauspaikkoja löytyy saarelta monen tyyppisiä.

Las Palmasissa on kolme kilometriä pitkä Las Canterasin ranta. Se on loistava kuvausmiljöö freeseille rantakuville. Varsinkin iltapäiväaurinko ja auringonlaskun aika ovat parasta valokuvausaikaa Las Canterasin hiekalla.

Kaupungin vanhakaupunki on taas aivan toisen tyyppinen kuvausympäristö. Kapeilla, satoja vuosia vanhoilla kujilla ja rakennusten rappusilla saa pittoreskeja kaupunkikuvia.

Sydämen muotoinen saari Anfi del Marissa on kuin tehty Love story -kuvausta varten. Pieni saari on itse asiassa erään miljonäärin lahja vaimolleen, joten johan sen historiakin tihkuu romantiikkaa.

Maspalomasin dyynit, Agaeten merellinen kylä luonnon merivesialtaineen, kahvi- ja viinitila, vihreät palmujen varjostamat puistot – kaikki nämä sopivat erinomaisesti Love story -kuvien miljööksi.

Vähemmän valokuvauksellinen olo?

Entä jos tuntee itsensä vähemmän valokuvaukselliseksi ja jäykäksi valokuvissa? Ei hätää. Kameran napin painamisen lisäksi etsin teille sopivat kuvakulmat ja annan ideoita miten olla kuvassa. Esim. asennot, kontakti, kädet, kasvojen ilmeet, katseen suunta ym. Yritän aina luoda rennon ilmapiirin, jossa kuvattavat voivat tuntea olonsa mukavaksi ja kenenkään ei tarvitse jännittää.

Meikki, kampaus ja vaatteet

Jos haluat kuvausta varten ammattimaisen meikin ja kampauksen, se onnistuu yhteistyökumppaneitteni kautta. Jos epäröit minkälainen olisi sopiva vaatetus kuvausta varten, niin kysy. Kerron mielelläni minkä tyyppinen vaatetus sopii mihinkin ympäristöön.

Onko Gran Canaria tuttu kohde?

Onko Gran Canaria tuttu entuudestaan? Jos ei, niin nettisivustolta laspalmas.fi löytyy tietoa Las Palmasin kaupungin ja koko saaren nähtävyyksistä, tapahtumista ja historiasta.